Workshop Yin Yang Yoga

Workshop Yin Yang Yoga

Op woensdag 9 november 2016 geeft Leen Kanis, gediplomeerd yoga docent, een workshop over Yin Yang Yoga. De workshop start om 08.45 uur en duurt ongeveer 75 minuten.

Leen Kanis: “Veel in het leven draait om balans. In de Chinese filosofie wordt dit uitgedrukt in de termen Yin en Yang. Yin staat voor vrouwelijke energie, de stilte, het ontvankelijke. Yang staat voor het mannelijke, voor actie en beweging. Yin en Yang zijn in alles aanwezig, de één is niet beter dan de ander en ze kunnen niet zonder elkaar. In onze maatschappij ligt er echter veel nadruk op Yang, op actie, scheppen en creëren. Yin Yang Yoga zorgt ervoor dat je meer balans gaat ervaren.”

Tijdens de workshop laat Leen je op een toegankelijke manier kennis maken met de actieve dynamische (Yang) yoga evenals de rustige, langzame (Yin) yoga. Wij zorgen voor een matje – neem zelf een handdoek mee. Draag gemakkelijke kleding waarin je goed kunt bewegen. Tip: neem een trui of vest mee om aan te trekken tijdens de ontspanning aan het einde van de workshop.

Na afloop serveren wij een kopje thee.

Introducés zijn welkom; niet-leden betalen een kleine bijdrage. Let op: max. 24 deelnemers, dus meld je aan want vol=vol!