gezondheid-en-revalidatie

Spinningmarathon voor de Hersenstichting

Op vrijdag 23 september van 18.00-21.00 uur organiseert Fitnesscentrum Epe een spinning marathon voor het goede doel: De Hersenstichting.

Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven, zelf of in zijn omgeving, te maken met een hersenaandoening zoals dementie, migraine, depressie of Parkinson. Sommigen lopen hersenletsel op door een ongeluk of hersenbloeding; anderen door zuurstofgebrek of een hersentumor. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.

Help mee  –  Door zelf een beetje EXTRA te gaan bewegen laat je zien dat beweging belangrijk is voor iedereen, óók voor mensen die hersenletsel hebben opgelopen. Er zijn steeds meer onderzoeken die bewijzen dat bewegen een grote invloed heeft op het herstel. Mensen kunnen zich hierdoor psychisch en fysiek sterker voelen waardoor ze meer in staat zijn om deel te nemen aan het leven.

Sponsor een fiets  –  Voor € 30,00 ben je sponsor van een spinningbike. Je mag zelf 3 uur lang meefietsen met de marathon, maar je kunt ook als team inschrijven. Als team van 2, 3 of 4 personen kun je elkaar afwisselen zodra dat nodig is. Bovendien zou je de kosten samen kunnen delen. Tip: zorg ook voor een invaller! Jouw bijdrage gaat voor 100% naar De Hersenstichting.

Fitness4Daagse  –  De Spinning Marathon is onderdeel van de Fitness4daagse die gehouden wordt van 19 tot met 25 september. De opbrengst van de hele week is bestemd voor De Hersenstichting. Op zondag 25 september van 12.00-13.30 uur is er een gezellige afsluiting van de Fitness4daagse met een hapje en een drankje. Als deelnemer aan de Spinning Marathon ben je uiteraard van harte welkom!

Inschrijven  –  bij de frontdesk. Na betaling van €30 is je fiets pas definitief gereserveerd!