Fitness

Je wordt sterker, krijgt een betere conditie of gaat gewicht verliezen. Misschien wel alles tegelijk. Wat jouw plan ook is, je kunt hieraan werken op je eigen manier. Jouw wensen worden omgezet in een persoonlijk plan. Je houdt contact met je instructeur en als je dat wilt, kunnen we je resultaten meetbaar maken. Volg hiervoor een starttest. Raadzaam als je meer dan twee jaar niet hebt gesport, of als je bijv. een blessure hebt. Zo niet, kies dan voor een korte intake.
Na de intake of de starttest helpt je instructeur jou op weg. Je maakt een of meer afspraken tot je zelfstandig aan de slag kunt met je trainingsschema. Natuurlijk is het mogelijk om tussendoor vragen stellen aan onze instructeurs. Zij zorgen er voor dat je veilig traint. Jouw persoonlijke plan wordt periodiek bijgewerkt. Heb je behoefte aan een wijziging in je schema, neem dan contact op met je instructeur.

Klaar met sporten? Neem de tijd voor ontspanning. Zo kom je lichamelijk en mentaal helemaal tot rust. Maak gebruik van sauna of zonnebank, of geniet van een drankje in de lounge.

Gratis proefles aanvragen
Gratis intake aanvragen
Starttest aanvragen