Over Fitnesscentrum Epe

Gerard Bessels begon in 1986 als bedrijfsleider bij (toen nog) Sportschool-Fitnesscentrum Theo ten Tije. Eind 1999, ruim twee jaar voor de uitbreiding van het pand in 2002, heeft hij het centrum overgenomen van de oprichter. De verbouwing was tevens het startsein voor het aansluiten bij de franchiseformule van Achmea Health Centers Nederland. Vanaf die tijd is er steeds sterker ingezet op het bewust bezig zijn met de gezondheid van de leden en niet uitsluitend met het fitnessen op zich. Sinds een jaar of vijftien is ook Esther, de partner van Gerard, actief in het center. In 2014 is de formule van Achmea beëindigd en sindsdien draait het centrum onder de naam Fitnesscentrum Epe. Kort daarna is er een nieuwe stap gemaakt met het behalen van het keurmerk Preventiecentrum.  Dit keurmerk staat garant voor een veilige sportomgeving met gespecialiseerde instructeurs, een hoog kennisniveau en goedgekeurde protocollen. Fitnesscentrum Epe is de eerste sportschool in de regio tussen Apeldoorn en Zwolle die dit keurmerk heeft gekregen.

Samen met hun medewerkers willen Gerard en Esther de inspiratiebron zijn voor mensen die hun leefstijl willen verbeteren en efficiënter willen bewegen. En daarbij willen zij fitness leuker maken!

Op de webpagina “Nieuws” staan voorbeelden van workshops en andere activiteiten die hieraan bijdragen. En ook interviews met leden die met hun verhaal anderen kunnen inspireren. Lees hier meer…

Gerard: “Wat ik nog steeds het meest boeiend vind in dit vak, is het contact met de leden. De juiste mensen met elkaar in contact brengen, dat is geweldig! Er zijn heel wat leden die hier nieuwe vrienden hebben gemaakt of zakelijke contacten hebben opgedaan.  In deze tijd van online netwerken, zou je bijna vergeten dat ”live” contact en samen sporten veel energie geeft! Eén van de sterkste kanten van ons centrum is de gezelligheid en de goede sfeer. Ons team van coaches en instructeurs is daarbij onmisbaar! Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit, waardoor onze leden – hoe verschillend ze ook zijn – altijd een lesvorm vinden die ze blijft boeien. Vandaar dat wij zo’n grote groep trouwe leden hebben die al vanaf het begin bij ons sport.”

gerard
esther