Nieuwe Pilates lessen – meld je nu aan

Wil je proberen of Pilates iets voor jou is? Maak dan gebruik van deze actie: 6 weken voor €35. Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Ben je al lid? Dan kan je gratis deelnemen aan alle lessen en hoef je je niet aan te melden.

Onze instructeur Annemarie Kingma leert jou graag hoe je met Pilates oefeningen de spieren rondom je rug, buik en bekken kunt verbeteren. Een goede stabiliteit van je romp zorgt ervoor dat je het risico op blessures verkleint.

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een zeer effectieve workout waarbij je spieren zowel versterkt als rekt om een sterk en soepel lichaam te krijgen.

We zien je graag in een van de volgende lessen:
  • woensdag om 10:00 uur
  • maandag om 19:00 uur (vanaf 1 oktober)
Komen deze tijden jou niet goed uit? Kijk dan eens bij BodyBalance, daarin zijn ook veel Pilates oefeningen opgenomen. Of volg een van onze Yoga lessen. Kijk op het online rooster voor alle lessen. Ben je al lid? Dan kan je alle lessen volgen zonder aan te melden.
Nog geen lid? Meld je nu aan voor 6 weken = € 35
Tip: je kunt binnen deze 6 weken ook gratis proeflessen volgen voor BodyBalance en Yoga.

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over een blessure of chronische aandoening, dan is het mogelijk om eerst een afspraak in te plannen voor een (gratis) intake. Of misschien wil je eerst eens langskomen in ons centrum? Van harte welkom. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Aanmeldformulier

Achternaam

Roepnaam of voorletters

Leeftijd

Telefoon

E-mail

Opmerking

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.