Nationale Fitness4Daagse

Doe mee en doneer € 10 aan De Hersenstichting. Méér geven mag natuurlijk ook. Jouw donatie komt 100% ten goede aan De Hersenstichting.

Waarom De Hersenstichting? Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven (zelf of in z’n omgeving) te maken met een hersenaandoening zoals dementie, migraine, depressie of parkinson. Sommigen lopen hersenletsel op door een ongeval, hersenbloeding, zuurstofgebrek of een hersentumor.

Breng mensen in beweging! De Nationale Fitness4daagse is een initiatief van de stichting LetsDo om meer mensen in beweging te krijgen. Ken je iemand die wel wat extra beweging kan gebruiken? Help die persoon over de drempel! De Fitness4daagse is zeer geschikt voor startende sporters, op elk niveau. Door extra deelnemers te werven, help jij bovendien mee om meer geld op te halen voor De Hersenstichting. Alle deelnemers (leden en niet-leden) maken kans op een prijs aan het einde van de Fitness4daagse, maar leden die sponsors werven maken kans op een EXTRA prijs.

Inloopmiddag Meet me @ the Gym. De Edwin van der Sar Foundation en De Hersenstichting hebben de handen ineen geslagen met het project Meet me @ the Gym. In samenwerking met Fit!Vak zijn verschillende beweegcentra goedgekeurd als sportcentrum voor mensen met hersenletsel. Fitnesscentrum Epe heeft dit keurmerk en organiseert een inloopmiddag voor mensen met hersenletsel en hun partner of begeleider op donderdag 22 september. Zij kunnen dan een kijkje in het centrum nemen en kennismaken met Sven en Manon, de bewegingsdeskundigen.

Zondag 25 september is de laatste dag dat jij je stempelkaart vol kan maken. Bijvoorbeeld door mee te doen met de wandeltocht of fietstocht. Voor alle deelnemers met minimaal 3 stempels op hun kaart zijn er leuke prijzen te winnen.

Ontbijt voor 2 personen, thuisbezorgd, aangeboden door

High Wine voor 2 personen, aangeboden door

5 weken Personal Training, voor 2 personen

De prijstrekking vindt plaats tussen 12.00 en 13.30 uur dus zorg dat je er bij bent! Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Bekijk hieronder alle activiteiten van dag tot dag, of meld je direct aan bij de Fitness4daagse. Bij de meeste activiteiten kan je doorklikken naar extra informatie, bijvoorbeeld over RugFitness, Analyse Hardlooptechniek, Bakwedstrijd of de SpinningMarathon. Doe met ons mee!