Inloopmiddag Meet me @ the Gym

De Edwin van der Sar Foundation en De Hersenstichting hebben de handen ineen geslagen met het project Meet me @ the Gym. In samenwerking met Fit!Vak zijn verschillende beweegcentra goedgekeurd als sportcentrum voor mensen met hersenletsel. Fitnesscentrum Epe heeft dit keurmerk en organiseert een inloopmiddag voor mensen met hersenletsel en voor hun partner of begeleider op donderdag 22 september tussen 13:00 uur en 18:00 uur. Zij kunnen dan een kijkje in het centrum nemen en kennismaken met Sven en Manon, de bewegingsdeskundigen. Bekijk ook de video onderaan dit bericht, met een persoonlijke boodschap van Edwin van der Sar.

Ben je niet in de gelegenheid om op donderdag 22 september te komen maar heb je wel interesse, neem dan contact met ons op om een aparte afspraak te maken. Klik hier voor meer info over sporten met hersenletsel.

De inloopmiddag is onderdeel van de Nationale Fitness4daagse die dit jaar gekoppeld is aan een goed doel: De Hersenstichting. Klik hier voor meer info over de Fitness4daagse.

Edwin van der Sar Foundation