compensatie

Compensatie

Beste leden, jullie zijn geweldig!

Wie je bent blijkt niet in goede tijden, maar in tijden van nood
             Martin Luther King

Zondagavond 15 maart heeft de regering letterlijk de stekker eruit getrokken voor de hele fitness branche… We zijn daardoor in een situatie beland die we ons – tot nu toe – alleen konden voorstellen in een film.

Net als veel andere ondernemers moeten wij praktische en economische argumenten afwegen tegen morele en principiële argumenten. Zo is het uitermate vervelend dat jij als gewaardeerd lid geen gebruik kunt maken van je club. Aan de andere kant drukt de verantwoordelijkheid op ons om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Want ons team wil er voor jou ook weer staan ná deze periode van sociale en sportieve onthouding!

Intussen voelt de hele situatie voor ons heel dubbel omdat wij vlak voor de corona uitbraak het fitnesscentrum hebben verkocht aan de landelijke Smart Fit keten. Het liefst zouden wij – samen met de nieuwe eigenaar – een nieuwsbericht sturen met alle positieve berichten. Maar in deze tijd van versobering vinden we het niet gepast om een jubelende nieuwsbrief te sturen over de verbouwing, airco, nieuwe apparatuur en flexibele lidmaatschappen. Dit houd je van ons tegoed! De planning is dat we na de zomer als Smart Fit Epe verder gaan. Tot die tijd blijft de abonnementstructuur hetzelfde. Gerard blijft en Sven (bij de meesten van jullie bekend) komt terug. Ook Esther blijft, maar zij gaat een rol vervullen voor de gehele Smart Fit keten. Ons team heeft al kennis gemaakt met de nieuwe eigenaar en is enthousiast over alle nieuwe plannen.

Ondanks de onzekerheid door de corona maatregelen heeft de nieuwe eigenaar besloten om jou te gaan compenseren: 50% korting op je maandelijkse bijdrage, totdat de gemiste maanden zijn ingelopen. Je krijgt dus 100% vergoeding, maar verdeeld over de komende maanden. De automatische afschrijving van 50% moet gewoon doorgang vinden omdat we anders onze kosten niet kunnen dragen.

Daarnaast krijg je als extra compensatie: gratis een trainingsmaatje meenemen voor eenzelfde periode als de sluiting.

In de tussentijd: blijf gezond, blijf bewegen. Kijk voor inspiratie regelmatig op Facebook of Instagram of onze site. We hebben het mogelijk gemaakt om van diverse aanbieders de virtuele lessen thuis te volgen. Daarnaast geven we nu ook live lessen via ons Facebook kanaal en Instagram met een van onze eigen, vertrouwde instructeurs!

Laten we er met z’n allen ALLES aan doen om te zorgen dat we deze periode zo gezond mogelijk doorstaan en we elkaar in betere tijden weer heel vaak zullen gaan zien.

Dank voor jullie begrip,
Team Fitnesscentrum Epe

d.d. 24 Maart 2020