Wat is BoksFit

BoksFit is recreatief boksen. Je werkt aan je techniek, maar het is geen echte vechtsport. Je leert anticiperen op de bewegingen van een ander en jezelf verdedigen. Bouw razendsnel aan je conditie, reactievermogen, kracht en beweeglijkheid. Verlaag je stress level en raak meteen wat extra kilootjes kwijt…

Scroll naar beneden om je aan te melden voor een proefles!

Voor wie is BoksFit

BoksFit is voor mannen én vrouwen. Leeftijd vanaf 16 jaar. Bij voldoende belangstelling starten we ook met lessen voor jongere deelnemers.

Scroll naar beneden om je aan te melden voor een proefles!

Hoe ziet ‘n les er uit

Een les start met een warming-up. Je traint op een bokszak waarbij je werkt aan je techniek, maar ook aan je conditie, kracht en snelheid. Alle spiergroepen komen aan bod. Je werkt in tweetallen en voor de liefhebbers: licht contact sparringsessies. Zonder blauwe plekken, want veiligheid staat voorop.

Wat heb je nodig 

Een béétje lef én…. goede bokshandschoenen! Je kunt echte TUF Wear kickbokshandschoenen van ons lenen. Dit merk is bekend van filmheld Rocky en was sponsor op de Olympische spelen. Liever eigen handschoenen kopen? Als lid van de BoksFit Club ontvang je korting op diverse merken, zoals Adidas, Joya en TUF Wear.

Elske Sorel

De lancering van BoksFit was in april 2017. Niemand minder dan Elske Sorel kwam de eerste avond lesgeven! Elske is o.a. Personal Trainer bij Soda Bodyfit in Amsterdam en Body Action in Alkmaar. Zij heeft meegewerkt aan het programma OBESE van RTL 4 in seizoen 2013 en 2015.

Proefles volgen?

Meld je nu aan:

Achternaam

Roepnaam

Ik ben lid
JANEE

Telefoon

E-mail

Ik wil een proefles op

Opmerking

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.