Bekkenbodem

Train je bekkenbodem

Hoezo nooit meer trampoline springen?
Cursus ‘Train je bekkenbodem’

Na een zwangerschap is het soms erg lastig om urine of ontlasting op te houden. Een vervelend probleem wat je leven echt kan beïnvloeden.

Soms gaat sporten of gewoon lekker trampoline springen met de kinderen dan niet meer zonder ‘ongelukjes’. Gelukkig lost de juiste spiertraining de problemen vaak op! Gelukkig lost de juiste spiertraining de problemen vaak op. Ook kun je klachten met training voorkomen. Oefenen kan helpen!

Schrijf je nu in! De eerste tien inschrijvers krijgen 10% korting op de cursusprijs.

Speciale cursus
Speciaal voor deze vrouwen organiseren we (samen met Gelre Ziekenhuizen en Paramedische Praktijk Dynamiek) de cursus ‘Train je bekkenbodem’. Vanaf 27 oktober 2014 kun je in kleine groepjes aan de slag met het trainen van je bekkenbodemspieren. Ook is er veel tijd voor onderling contact en komen de gynaecoloog en de bekkenfysiotherapeut langs voor persoonlijk advies.

Train je spieren
Tijdens deze cursus leer je door oefeningen hoe je je bekkenbodemspieren moet
aanspannen en ontspannen. Dit alles onder deskundige begeleiding van een trainer van Fitnesscentrum Epe (voorheen Achmea Health Center).

Door te trainen verdwijnen vaak je klachten en kun je weer actief en vrij leven. Ook door samen te praten over de problemen voelen vrouwen zich vaak opgelucht.

Start 27 oktober
De cursus is vanaf
maandag 27 oktober van 10.00 – 10.45 uur
woensdag 29 oktober van 20.30-21.15 uur
Locatie: Fitnesscentrum Epe
Maandag is kinderopvang geregeld
De cursus duurt 13 weken
Elke training duurt 45 minuten
De kosten zijn vanaf € 31,- per maand

Meer weten?
Kijk dan op www.gelreziekenhuizen.nl/bekkenbodemcentrum