1 juli weer OPEN!

Yes, eindelijk! We mogen weer open! Dat betekent dat jij vanaf woensdag 1 juli weer gebruik mag maken van de groepsfitnesslessen en vrije fitness!

Maatregelen
We hebben passende voorzorgsmaatregelen getroffen om jou een prettige en veilige sportomgeving te bieden. Zo zal er onder andere nog meer worden schoongemaakt en mogen er in de piektijden minder leden dan normaal tegelijkertijd in de club aanwezig zijn. Om dit te kunnen garanderen zal je een plekje moeten reserveren. In deze mail leggen we alvast een aantal dingen uit. Bekijk hier een filmpje hoe het er aan toegaat wanneer je de club bezoekt

Reserveer jouw training via de Sportivity app
Vanuit de overheid is bepaald dat fitnessclubs open mogen mits ze de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Dit betekent dat er een beperkt aantal mensen tegelijk in de club mogen zijn. Om dit te kunnen monitoren maken wij gebruik van onze app Sportivity: hierin kan jij jouw fitness en groepsles moment reserveren. Voorafgaand aan elke  reservering wordt er een gezondheidsvragenlijst doorgenomen.

Activeren Sportivity app
De activatielink (voor die leden die de app nog niet hebben) is naar je gemaild door afzender noreply@sportivity.com. Open de mail vanaf je telefoon en installeer de app. Heb je de mail niet gevonden? Check je spambox, heb je meerdere mailadressen? Check ze allemaal en ook de spambox bij allemaal. Indien nodig kan je een nieuw e-mailadres aan ons doorgeven, dan sturen we een nieuwe link naar je nieuwe mail. Klik hier voor een korte handleiding: Hoe werkt de app?

Wat kan je ongeveer verwachten?

  • Je kunt 7 dagen van tevoren jouw training reserveren.
  • Twee uur achter elkaar reserveren is niet toegestaan. Hiermee houd je een plek bezet voor iemand anders.
  • Je reserveert voor maximaal 60 minuten toegang tot de club. Deze tijdslimiet hanteren we om genoeg plekken voor iedereen aan te kunnen bieden om elke dag een lekkere workout te komen doen!
  • Zonder reservering kunnen we helaas geen toegang geven.
  • De inloop van de groepsfitness begint 15 min van te voren. Zorg ervoor dat je binnen het kwartier van te voren aanwezig bent in de club.
  • Handdoek is verplicht: neem een handdoek mee van thuis.
  • Bij binnenkomst desinfecteer je eerst je handen.
  • Je pakt een sprayflacon en reinigt elk apparaat/attribuut voor en na gebruik. Einde tijdslot lever je de sprayflacon in waar je hem hebt ontvangen.

Wij hebben ontzettend veel zin om jou weer te mogen verwelkomen in een van onze clubs! Dus, kies je favoriete sportoutfit alvast uit en leg je bidon en handdoek klaar zodat je helemaal ready bent voor je eerste club workout sinds veel te lang!

Fitnesscentrum Epe ziet uit naar je komst naar onze vernieuwde club! Laat je verrassen door de nieuwe en stoere look. In de komende maanden maken we de club helemaal klaar voor de overgang naar Smart Fit per 1 september!

Team Fitnesscentrum Epe (binnenkort Smart Fit Epe)

FAQ – Veelgestelde vragen

Q: Neemt Fitnesscentrum Epe extra maatregelen op het gebied van veiligheid & hygiëne?

A: Ja, we hebben goede ventilatie, daarnaast hebben we nu ook een aircosysteem. Dit systeem is uitgerust met filters die 99% van alle fijnstof/ virusdeeltjes/ aerosolen afvangen.

Q: Wat kan ik zelf doen om de hygiëne te borgen?

A: Elk lid is verplicht een handdoek mee te nemen, omgekleed naar de club toe te komen en voor binnenkomst handen te desinfecteren. Tijdens het trainen maak je zelf elk gebruikt object voor en na gebruik schoon met de sprayflacon die je uitgereikt krijgt bij binnenkomst.

Q: Hoe zorg je ervoor dat de maximale capaciteit niet wordt overschreden?

A: Wij werken met een reserveringssysteem met een maximum aantal plaatsen per tijdsbestek en onze leden hebben alleen toegang als ze een reservering hebben gemaakt. Daardoor zijn we in staat om je veiligheid beter te waarborgen.

Q: Hoe lang dienen we dit reserveringssysteem te gebruiken? 

A:  We weten nog niet wat de toekomst ons gaat brengen, zo lang als de regering ons dit opdraagt, gebruiken we dit systeem.

Q: Mag ik mijn eigen mondkapje en handschoenen meenemen?

A: Ja, natuurlijk kun je je eigen mondkapje of handschoenen meenemen. Dit is echter niet verplicht, ook niet voor onze medewerkers.

Q: Kan ik trainen als ik verkouden ben?

A: Wij volgen de richtlijnen van de overheid en adviseren je thuis te blijven als je klachten hebt.

Q: Hoe lang kan ik in de club blijven?

A: Ons reserveringssysteem is ingesteld op een tijdslot van maximaal 60 minuten.  Respecteer dat tijdsbestek en voltooi je workout binnen je gereserveerde tijdslot.

Q: Zijn alle machines en apparaten beschikbaar?

A: De machines en apparaten zijn beschikbaar, maar zijn beperkt tot een afstand van 1,5 meter. Enkele apparaten kunnen dus buiten gebruik zijn gesteld.

Q: Kan ik gebruikmaken van de kleedkamer en de douches?

A: Per 1 juli zullen de kleedkamers nog gesloten zijn. Zodra het veilig genoeg is zullen de kleedkamers, douches en sauna’s weer geopend worden. Tot die tijd kom je in je sportkleding naar de club.

Q: Kan ik gebruikmaken van de lockers?

A: Voor een deel, ja. Er staan lockers die gebruikt kunnen worden, maar op drukke momenten zal dit misschien niet voldoende zijn voor alle sporters. Je mag dan een kleine tas meenemen de club in.

Q: Kan ik deelnemen aan de groepslessen?

A: Ja, je kunt de groepslessen volgen waarbij je de maatregelen die we getroffen hebben voor de 1,5 meter afstand in acht dient te nemen. Een aantal lessen staat tijdelijk niet op het rooster omdat we daarbij de veiligheid niet kunnen garanderen.

Q: Kan ik trainen met mijn personal trainer?

A: Ja, neem contact op met je personal trainer voor een afspraak om te trainen. Maak gebruik van de JULI & AUGUSTUS ACTIE: 10 sessies + 2 gratis en 20 sessies + 4 gratis.

Q: Is de bar open voor koffie en flesjes drinken?

A: Ja, de bar is open. Houd bij het bestellen en het nuttigen wel de 1,5m afstand aan. Houd er rekening mee dat de tijd die je hiervoor nodig hebt, BINNEN de gereserveerde tijd van 60 minuten moet vallen.

Q: Moet ik een reservering maken elke keer dat ik naar de club wil? 

A:  Ja, met deze uitzondering:  Nieuwe leden die lid willen worden, kunnen altijd voor het eerst zonder reservering binnenkomen. Wel graag even vooraf een afspraak maken via mail of telefoon.